Caracteristicile scaunelor de bar ABS 151 si ABS 191

Aceste doua modele de scaune de bar au fost si sunt foarte populare in magazinul nostru, de aceea ne dorim sa le facem o mica prezentare pentru a vedea de ce sunt atat de cautate si de ce toata lumea se este atat de multumita de achzitia lor.

Stil

Primul lucru care ne capteaza atentia este aspectul acestor scaune de bar. Stilul se bazeaza pe un design modern si prezinta un aspect de inalta clasa. In plus, baza de crom adauga un aer retro. Contrastul dintre acesta si finisajul din piele ecologica este absolut superb, debordeaza un design uimitor. Mai multi dintre partenerii nostri au folosit aceste modele de scaune de bar din piele pentru proiectele lor sau uz personal, ceea ce sustine si evaluarea noastra.

Confort

Aceste scaune pentru bar ofera utilizatorului un sezut cu umplutura densa, rezultatul fiind unul confortabil. O alta caracteristica premium este daruita de spatarul cu inaltime medie. Am simtit placerea de a sta in aceste scaune mai mult timp decat pe un alt model fara spatar.

Calitate

Baza cromata este practic fara cusur. Este puternica si rezistenta, se ridica la standarde inalte. Detine un start protector de cauciuc pentru a proteja suprafata pardoselei, parchetului, etc. Unele dintre sudurile din dedesubturile bazei nu sunt chiar “dragute”, dar nimeni nu le-ar fi observat daca nu intorceau scaunul cu susul in jos. In plus, aceste suduri au facut scaunul mai rezistent, asa ca isi au sensul. Tapiteria este de piele ecologica, producatorul alegand acest material deoarece va rezista mai bine intr-o zona de mese. Este usor de curatat si calitativ. Intrucat nu va necesita o atentie si ingrijire sporita cum ar fi pielea, credem ca acesta este o alegere buna. Mentionam ca aceste scaune dispun de garantie 24 luni, ceea ce mareste in mod semnificativ increderea in produsele noastre.

Functionalitate

A patra caracteristica a acestor scaune de bar, dupa stil, confort si calitate, este functionalitatea. In primul rand scaunul este pivotant la 360 grade, ceea ce va permite sa va intoarceti dintr-o parte in alta in timp ce stati asezat. Acest lucru este grozav intr-un bar unde vorbiti cu oameni de pe ambele parti. Deasemenea acesta poate poate fi folosit intr-un loc sau undeva unde trebuie sa ajungeti rapid la diverse lucruri din jurul dumneavaostra.

Alt aspect impresionant este mecanismul de inaltime reglabil. Inaltimea scaunelor variaza intre 101 si 113 cm. Suportul de picioare se regleaza odata cu sezutul, ceea ce este si mai bun. Cea mai buna parte a mecanismului pneumatic este ca acesta se ajusteasza prin simpla actionare a unei manete pozitionate sub sezut: doar trageti de ea in sus si puteti ajusta inaltimea scaunului cu usurinta.

Valoare

Pe baza faptului ca alte scaune asemanatoare pentru bar de pe piata sunt destul de costisitoare, aceste modele reprezinta cea mai buna alegere in prinvinta raportului calitate-pret, lucru garantat de popularitatea lor in comenzi si recenzile primite pe baza acestora.

Pentru vizualizarea acestor produse in magazinul nostru, faceti clic aici sau aici.