Scaune Bar din Lemn

Din multitudinea de scaune de bar de pe piata aducem in prim-plan scaunele de bar din lemn, o categorie care vine sa satisfaca o nevoie aparte. Acest tip de scaun completeaza necesitatea clientului care a optat pentru mobilier de bar care apartine unui anumit stil.

Categoria se incadreaza in stilurile clasic si traditional unde mobilierul este predominant din lemn. Fie ca este lemn masiv sau simplu in linii drepte si ergonomic, aceasta categorie de scaune de bar completeaza eficient fiecare cerinta. In cele din urma cmpletam insiruirea de stiluri cu cel industrial, unde lemnul, stofa si metalul sau cromul sunt imbinate armonios pentru a reda cu eleganta principalele alemente componente ale acestei game.

Dupa cum v-am obisnuit si aceasta categorie are la baza diversitatea cand vine vorba de tipul scaunelor, fiind prezente atat scaune fixe, cat si scaune mobile. Scaunele de bar din lemn pun la dispozitie modele ajustabile pe inaltime cat si modele definite prin tapiterii din stofa. Avem scaune cu sezuturi din lemn sau doar picioarele de lemn.

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text