Scaune Relaxare

Aceasta este o categorie care a fost creata pentru un nou tip de zona care se regaseste in locuintele clientilor din ce in ce mai des. Au fost create colturi sau chiar camere intregi unde se poate sta confortabil si relaxat pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta necesitate a creat si dorinta unui scaun pe masura, care ulterior a fost introdus in casele oamenilor atat in zonele de relaxare cat si in living-uri, baruri sau bucatarii.

Scaune de relaxare se refera la categoria care pune la dispozitie o pozitie extrem de confortabila pentru utilizator si in acelasi timp ofera unicitate prin formele sale robuste sau minimaliste.

Scaunele de relaxare din aceasta categorie au la baza in componenta lor partea inferioara compusa din talpa si piston asemanatoare scaunelor de bar. Pentru partea superioara s-a optat pentru culori deschise, tapiterie de piele ecologica si confort maxim dat de buretele de o densitate generoasa.

Aceasta categorie pune in prim plan scaune masive, impunatoare, create pentru a iesi in evidenta si a completa locul in care sunt aplasate cu o nota de modernism.

In definitie prin denumirea lor de scaune de relaxare acestea pun la dispozitie utilizatorului un sezut de dimesiuni mari, un spatar generos si posibil chiar si taburet pentru picioare.

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text